Starter HBM este o mașină de pulverizat creată de către compania italiană Caffini special pentru fermele în care se cultiva porumb, păioase și rapiță. Dotările specifice fiecărui model o fac ideală pentru exploatațiile agricole din Moldova, atât de variate ca structură și cu suprafețe de lucru diferite.


De ce ai vrea să achiziționezi un astfel de utilaj pentru ferma ta?

Starter HBM are mai multe modele, în funcție de capacitatea rezervorului: 2.200, 2.800 și 3.300. Varianta cu rezervor de 2800 l are trei modele de lucru: Starter HBM 2800/1, Starter HBM 2800/2 și Starter HBM 2800/3, diferențele venind din dotările specifice.

De ce ai vrea să achiziționezi un astfel de utilaj pentru ferma ta?

Dincolo de faptul cunoscut de toată lumea că producțiile mari sunt direct proporționale cu calitatea lucrărilor și a tratamentelor aplicate, Starter HBM 2800 are câteva dotări specifice ce o recomandă lucrului în fermele din țara noastră. Pe lângă un lucru eficient, această mașină de pulverizat asigură o creștere a productivității de până la 40%:

  1. Ecartament reglabil de la 1800 la 2250 mm care permite o mai mare flexibilitate a lucrului și adaptabilitate la culturi.
  2. Ridicarea hidraulică pe verticală cu cursă de 1300 mm, amortizată cu baterie de azot îi dă posiblitatea utilizatorului să mențină bara de pulverizat la 50 cm de cultură ceea ce înseamnă un lucru perfect în câmp.
  3. Oleomatic 3: selector electrohidraulic cu Joystick pentru deschiderea simultană a brațelor și închiderea parțială sau totală, ridicare și corectarea înclinării barei (2 prize de ulei) – oferă variante de lucru de lățimi diferite în funcție de mărimea parcelei, asigurând o lucrarea aproape de perfecțiune.
  4. Posibilitatea de a monta computer Compact pentru Electrocontrol cu 5 secţiuni, care vine standard pentru modelele Starter HBM 2800/1 și Starter HBM 2800/3
  5. Viteza de deplasare de 40 km/h care îți oferă posibilitatea unui lucru rapid, ideal în mai ales având în vedere condițiile meteo din țara noastră care impun ca anumite lucrări să se desfășoare într-un timp cât mai scurt.
  6. Nivelul cisternei cu sferă plutitor îți asigură un control coerent
  7. Jeturi rotative de spălare a cisternei facilitează curățarea, atât de importantă atunci când schimbi substanțele.
  8. Hub Service cu cuplaj rapid pentru încărcare atât de important pentru realizarea unor timpi mai mici de lucru