Cu o tradiție inegalabilă în domeniul utilajelor agricole, tehnica IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift este prima alegere preferată de fermierii cu experiență și profesioniști din întreaga lume când vine vorba de utilaje agricole. Iar când vine vorba de utilajul dvs. IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift  alegerea originală este singura alegere! Dat fiind că vorbim despre componente menite să facă față unor sarcini intense, de ce să vă asumați vreodată riscul folosirii unor piese de schimb neoriginale?

Piesele IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift  originale:

• Sunt complet testate și fabricate respectând specificațiile originale
• Se potrivesc perfect din prima și de fiecare dată
• Înseamnă un raport imbatabil calitate/preț
• Asigură performanțe maxime fiabile de-a lungul întregului an
• Sunt cea mai bună opțiune pentru a evita defecțiunile costisitoare ale utilajelor, daunele și chiar riscurile pentru siguranța dvs.
• Sunt concepute să facă față celor mai vitrege condiții de funcționare (sunt aprobate de producator)
• Sunt acoperite de o garanție de 12 luni* - care include și manopera atunci când sunt montate de un dealer oficial.

Vă oferim cea mai variată gamă de piese originale IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift pentru toate utilajele. Dealerul dvs. IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift  are, de asemenea, în stoc o gamă largă de piese originale, iar angajații dealership-ului beneficiază de instruirea, experiența și dotările necesare pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi și asistență tehnică în toate chestiunile legate de utilajele IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift.

Servicii tehnice pentru utilajul dvs. Vă punem la dispoziţie o echipă de elită pentru a avea grijă de produsele dvs. IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift. Dealer-ul dvs. este cel mai în măsură să vă ofere servicii tehnice şi de întreţinere pentru echipamentul dvs. Este singurul loc în care veţi găsi tehnicieni instruiţi de producător cu informaţii tehnice actualizate, instrumente specializate de ateliere şi echipamente de diagnoză necesare pentru ca utilajul dvs. să beneficieze de servicii tehnice la cele mai înalte standarde. Contactaţi acum dealer-ul dvs. IRRIMEC, FORIGO, GRIMME, CAFFINI, ASA-Lift  pentru a afla despre serviciile tehnice oferite utilajului dvs.