Cu o tradiție inegalabilă în domeniul utilajelor agricole, FENDT este prima alegere preferată de fermierii cu experiență și profesioniști din întreaga lume când vine vorba de utilaje agricole. Iar când vine vorba de utilajul dvs. FENDT, alegerea originală este singura alegere! Dat fiind că vorbim despre componente menite să facă față unor sarcini intense, de ce să vă asumați vreodată riscul folosirii unor piese de schimb neoriginale?

Piesele AGCO Parts originale:

• Sunt complet testate și fabricate respectând specificațiile originale
• Se potrivesc perfect din prima și de fiecare dată
• Înseamnă un raport imbatabil calitate/preț
• Asigură performanțe maxime fiabile de-a lungul întregului an
• Sunt cea mai bună opțiune pentru a evita defecțiunile costisitoare ale utilajelor, daunele și chiar riscurile pentru siguranța dvs.
• Sunt concepute să facă față celor mai vitrege condiții de funcționare (sunt aprobate de FENDT)
• Sunt acoperite de o garanție de 12 luni* - care include și manopera atunci când sunt montate de un dealer FENDT
• Sunt identificate prin holograma unică AGCO

Vă oferim cea mai variată gamă de piese originale AGCO Parts pentru toate utilajele FENDT. Dealerul dvs. FENDT are, de asemenea, în stoc o gamă largă de piese originale AGCO Parts, iar angajații dealership-ului beneficiază de instruirea, experiența și dotările necesare pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi și asistență tehnică în toate chestiunile legate de utilajele FENDT

Servicii tehnice pentru utilajul dvs. Vă punem la dispoziţie o echipă de elită pentru a avea grijă de produsele dvs. FENDT. Dealer-ul dvs. FENDT este cel mai în măsură să vă ofere servicii tehnice şi de întreţinere pentru echipamentul dvs. FENDT. Este singurul loc în care veţi găsi tehnicieni instruiţi de producător cu informaţii tehnice actualizate, instrumente specializate de ateliere şi echipamente de diagnoză necesare pentru ca utilajul dvs. să beneficieze de servicii tehnice la cele mai înalte standarde. Contactaţi acum dealer-ul dvs. FENDT pentru a afla despre serviciile tehnice oferite utilajului dvs.