Module Name

 

 

Caffini a fost fondată în 1924 în Palu , în provincia Verona, de către Ioan Caffini .Inițial , activitatea principală a companiei este cea de reparare a echipamentului agricol ca un atelier mecanic , urmat de construirea de remorci și alte mașini și utilaje pentru prelucrarea solului .

La sfârșitul celui de al II-lea război mondial s-a alăturat întreprinderii fiul familiei Pavel și este construit un nou sediu și mai mare în cazul în care începe , de asemenea, revânzarea de tractoare și mașini agricole .

Evoluția viitoare are loc în anii '80 , când s-au alăturat treptat a treia generație a companiei cu Roberto , Gerard și Valeria Caffini , aducând idei noi și începe mai întâi cu producția de duze și , începând din anii '90 cu producția pulverizatoare pentru stropitul în câmp deschis .

La început compania era cunoscută doar în zona locală ,însa cu timpul s-a dezvoltat la nivel național și internațional , marca Caffini ajungînd să fie cunoscută și apreciată în întreaga lume pentru calitatea , inovația și atenție pentru clienții lor .

Din 1993 compania a devenit Caffini SPA începând cu anul 2003 și este certificată în sistemul de management al calității ISO9001 : 2008

Spirit inovator , tenacitate și pasiunea au transformat-o întreprindere de familie specializată în producția de utilaje pentru protecția culturilor estimate la nivel internațional .

Astăzi Caffini SPA continuă să investească în producția și dezvoltarea de noi soluții și tehnologii care facilitează activitatea de fermier modern , cu o atenție deosebită pentru securitatea și protecția mediului.