Module Name

Caffini a fost fondată în 1924 în Palu, în provincia Verona, de către Ioan Caffini. Inițial, activitatea principală a companiei este cea de reparare a echipamentului agricol ca un atelier mecanic, urmat de construirea de remorci și alte mașini și utilaje pentru prelucrarea solului.

La sfârșitul celui de al II-lea război mondial s-a alăturat întreprinderii fiul familiei Pavel și este construit un nou sediu și mai mare în cazul în care începe, de asemenea, revânzarea de tractoare și mașini agricole .

Evoluția viitoare are loc în anii '80, când s-au alăturat treptat a treia generație a companiei cu Roberto, Gerard și Valeria Caffini, aducând idei noi și începe mai întâi cu producția de duze și începând din anii '90 cu producția pulverizatoare pentru stropitul în câmp deschis.

La început compania era cunoscută doar în zona locală, însa cu timpul s-a dezvoltat la nivel național și internațional, marca Caffini ajungînd să fie cunoscută și apreciată în întreaga lume pentru calitatea, inovația și atenție pentru clienții lor.

Din 1993 compania a devenit Caffini SPA începând cu anul 2003 și este certificată în sistemul de management al calității ISO9001:2008

Spirit inovator, tenacitate și pasiunea au transformat-o întreprindere de familie specializată în producția de utilaje pentru protecția culturilor estimate la nivel internațional.

Astăzi Caffini SPA continuă să investească în producția și dezvoltarea de noi soluții și tehnologii care facilitează activitatea de fermier modern cu o atenție deosebită pentru securitatea și protecția mediului.